Inchirieri utilaje constructii industriale, civile si constructii speciale

+4 (073) 002-3999
Suna pentru oferta

Soseaua Bucuresti-Targoviste 201
Mogosoaia, judet Ilfov

Demolari/Dezafectari

Acasa / Demolari/Dezafectari

Asiguram servicii de demolari, excavatii, terasamente, decopertari si dezafectari inclusiv transportul materialului rezultat din demolari, decopertari sau dezafectari.

Un aspect important este curatenia in urma demolarii, de aceea asiguram servicii complete pana la curatarea locului pentru a putea fi valorificat, fara nici o grija din partea proprietarului

Activitatea de dezmembrare este facuta in toate cazurile cu preluarea intregii cantitati de deseuri rezultate, atat de natura metalica, cat si de natura nemetalica ( mase plastice, textile, hartii si cartoane, cioburi de sticla, cauciuc)

De asemenea, la cererea furnizorului, efectuam si lucrari de demolare zidarii si evacuare moloz, pentru care avem si utilaje specializate.

Totodata am alocat o atentie deosebita ca lucrarile sa se efectueze in conditii sigure, eliminand riscul accidentarii personalului, a afectarii instalatiilor si cladirilor sau contaminarii mediului.

Lucrarile efectuate de noi sunt de calitate si de inalta tinuta profesionala, dezvoltate in baza unor proiecte de dezafectare intocmite de personal propriu si numai in cazuri speciale de firme de proiectare specializate.