Inchirieri utilaje constructii industriale, civile si constructii speciale

+4 (073) 002-3999
Suna pentru oferta

Soseaua Bucuresti-Targoviste 201
Mogosoaia, judet Ilfov

Serviciile noastre

Acasa / Serviciile noastre

Societatea este inzestrata cu o flota proprie de utilaje - autobasculante, excavatoare, buldoexcavatoare, camion cu sistem abroll kipper, motostivuitoare etc., care ne permit sa facem fata problemelor de logistica ridicate la oricare din activitatile prestate respectiv constructii, demolari, excavatii, sapaturi sau transport, in mod rapid, eficient si in termen.

Ne ocupam de constructii civile si industriale, demolari constructii civile si industriale, de fabrici, hale, de silozuri si turnuri, demolam elemente de infrastructura sau de suprastructura, sau putem demola elemente din interiorul anumitor structuri. Oferim servicii de demolare selectivă și structurală, separarea și eliminarea deșeurilor.

Tot in portofoliul nostru de lucrari se regasesc si activitati de decopertare, realizare terasamente de drumuri si alei precum si asigurarea transportului de agregate si pamant necesar acestora.

Oferim servicii de calitate in domeniul constructiilor, demolari, excavatii, transport moloz si agregate

Suntem o echipa de profesionisti, de oameni calificati, competenti si determinati, sustinuti de o baza tehnica avansata, ceea ce ne permite  sa oferim servicii de inalta calitate in conformitate cu standardele europene.

Societatea noastra isi desfasoara activitatea in conditii de maxima seriozitate, monitorizand vigilent fiecare lucrare si urmand standardele si procedurile de calitate.

Fiecare client este foarte important pentru noi tocmai de aceea orice problema o tratam cu maxima seriozitate si promptitudine.

Mentinerea unei relatii bune de plata si comunicare ne-a facut sa ne mentinem clientii fideli, si cu siguranta ne va sustine dezvoltarea societatii pe viitor.