Inchirieri utilaje constructii industriale, civile si constructii speciale

+4 (073) 002-3999
Suna pentru oferta

Soseaua Bucuresti-Targoviste 201
Mogosoaia, judet Ilfov

Inchirieri utilaje

Acasa / Inchirieri utilaje

Inchirieri utilaje constructii

Oferim solutii eficiente, rapide, profesionale in domeniul inchirierii utilajelor
si echipamentelor pentru constructii.

Inchirieri utilaje
Inchirieri utilaje
Inchirieri utilaje
Inchirieri utilaje
Inchirieri utilaje

Noi va oferim utilajele si echipamentele necesare pentru cele mai complexe lucrari in constructii. Preturile la inchiriere sunt avantajoase iar perioada de inchiriere este flexibila.

Obiectivul nostru este de a raspunde cat mai prompt si profesionist la solicitarile dumneavoastra de inchirieri, oferindu-va utilaje performante si operatori cu experinta in cel mai scurt timp posibil.

Noi va oferim utilajul potrivit lucrarii pe care o executati. Contati pe noi pentru a va furniza rapid echipamentul de care aveti nevoie. Gama noastra larga de utilaje poate satisface solicitarile dumneavoastra.
Oferim spre inchiriere o gama completa de utilaje si echipamente pentru constructii: terasamente, lucrari utilitare, drumuri, constructii, industriale, lucrari edilitare, servicii de demolari etc.

Echipa noastra are experienta in inchirierii utilajelor de constructii, astfel va putem ajuta sa identificati corect ceea ce aveti nevoie pentru executa lucrarea cat mai eficient.
Aveti nevoie de consultanta cu privire la utilajul sau echipamentul de care aveti nevoie?
Sunati la   0730.023.999   si va vom ajuta sa alegeti utilajul potrivit

Furnizam solutii complete de inchiriere utilaje si echipamente pentru lucrari de constructii industriale si civile, constructii de drumuri, lucrari edilitare.
Este important sa lucrati in conditii de siguranta deplina, cu utilaje verificate si asigurate.
Toate utilajele sunt in conformitate cu standardele de siguranta in vigoare. Pentru ca utilajele pe care le inchiriati sa fie intotdeauna fiabile si gata de pus la lucru facem intretinere regulata asigurata de profesionisti in domeniu

Apeland la serviciile noastre, puteti sa contacti pe calitatea utilajelor livrate. Utilajele de inchiriat sunt intodeauna pregatite, verificate si cu revizia tehnica la zi, Utilajele noastre sunt gata de lucru.

Preturile practicate de catre societatea noastra sunt avantajoase si sunt negociabile in functie de perioada contractului. Pretul include operatori calificati cu experienta.